Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort, Govern i les navilieres obren vies de negociació per limitar les arribades de creuers

Palma, 11 de setembre de 2019.- Una delegació balear amb representació de l’Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears, han assistit aquesta setmana a la Fira Internacional de creuers d’Hamburg (Seatrade Europe 2019) per mantenir trobades al més alt nivell amb les principals companyies de creuers del món i traslladar-los les intencions del Govern balear de limitar l’arribada de creuers.

Totes les parts han obert vies de negociació amb l’objectiu final d’aconseguir una regulació efectiva i real de les arribades al port de Palma. La delegació balear i el sector han mantingut diverses reunions per seguir avançant en aquesta línia, ja que només així el Govern podrà fixar un sostre que sigui sostenible social i econòmicament al turisme de creuers, tal com va quedar establert en els acords de governabilitat subscrits a inici de la legislatura.

Seatrade Europe és una fira que se celebra cada dos anys a la ciutat alemanya d’Hamburg i el Govern assisteix per primera vegada amb l’objectiu d’analitzar i establir mecanismes de manera conjunta que afavoreixin un esglaonament efectiu i real en les escales d’aquest tipus d’embarcacions i així donar compliment als acords de governabilitat fixats a Bellver setmanes enrere.

Entre les reunions que la delegació balear ha mantingut amb el sector de creuers a Hamburg destaquen trobades amb els principals directius de l’Associació Internacional de Línies de Creuer (CLIA per les sigles en anglès), i amb navilieres especialitzades en aquest segment com Royal Caribbean , Scenic Cruises, Sea Cloud o Hapag Lloyd.

Abans d’iniciar la jornada de reunions amb navilieres i la patronal CLIA, la delegació balear al complet ha mantingut una trobada a primera hora del matí amb consignataris de Balears per conèixer de primera mà les seves inquietuds i preocupacions sobre el futur de la indústria de creuers a la regió.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email