Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament aprova l’Oferta Pública d’Ocupació 2019 amb 125 places

Palma, 11 de setembre de 2019.- La Junta de Govern ha aprovat avui l’oferta pública d’ocupació per a l’exercici 2019 amb un total de 125 places, a més de la promoció interna corresponent. A l’oferta d’ocupació pública destaca com a més nombrosa la convocatòria de 85 places de torn lliure i 22 de procés extraordinari per a la consolidació de places d’interins de la Policia Local. A les 16 places de l’oferta pública de 2018, s’hi sumen 85 de torn lliure de 2019, el que implica que s’incorporaran 101 policies nous al cos. Així, es convocaran un total de 123 places a la Policia Local.

Fonts del Consistori han explicat que aquesta convocatòria, les bases de la qual s’aprovaren el passat mes de juliol amb l’acord unànime de la Mesa de Negociació sindical, “significa una primera passa cap a la recuperació i consolidació d’efectius a la Policia Local”. “Un procés que s’inicia amb l’objectiu de bastir el cos policial amb tot el personal necessari per a oferir el millor servei a la ciutadania amb una policia de proximitat”.

La previsió és que durant el mes d’octubre s’iniciï el procés selectiu amb l’objectiu que els nous i les noves policies s’incorporin al cos durant el 2020. Així mateix, per a la Policia Local s’ha aprovat la promoció interna de 18 places entre Oficial de Policia (11) i Subinspector (7), i una de promoció externa de Major.

A més, en l’Oferta Pública d’Ocupació per a 2019 també s’inclouen un total de 18 places per a cobrir altres llocs de feina a l’Ajuntament: 9 d’auxiliar administratiu/va, 1 d’auxiliar administratiu/va amb reserva de discapacitat, 1 de treballador/a familiar, 2 d’arquitecte/a, 1 d’enginyer/a industrial, 1 d’economista, 1 d’educador/a social i 2 de bomber/a. La previsió és que entre finals de 2019 i principis de 2020 es convoqui un gran procés selectiu en diferents categories de l’Ajuntament que superi les 300 places, ja que es convocaran les ofertes públiques d’ocupació de 2017, 2018 i 2019.

Cap a una oferta turística especialitzada

La Junta de Govern ha aprovat també el conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i per al Foment de la Desestacionalització de l’Oferta de l’Illa de Mallorca (Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics), l’Ajuntament i la Fundació Turisme Palma 365 per a l’execució del projecte de “Posada en valor de l’oferta turística especialitzada en el municipi de Palma”.

Aquest conveni preveu dur a terme tres accions encaminades a posar en valor i millorar l’oferta turística especialitzada de la ciutat, vinculades als productes de nàutica, creuers i turisme MICE:

  • Producte nàutic: Es crearà la guia de producte nàutic “Palma, una ciutat bolcada al mar”, disponible en català, castellà, anglès i alemany.
  • Producte cultural i gastronòmic per a creueristes: Consistirà en una peça d’informació turística destinada als turistes de creuer, que inclourà informació pràctica i proposarà rutes alternatives a les tradicionals pel centre històric.
  • Producte MICE: Es crearà una peça audiovisual i material fotogràfic que presenti la destinació que s’ofereix al client potencial d’aquest segment del sector turístic.

Aquestes actuacions previstes dotaran Palma d’eines per a millorar la competitivitat i potenciar la desestacionalització.

El cost total del projecte és de 87.583 euros, dels quals el 80% (70.066,40 €) anirà a càrrec del Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics i el 20% (17.516,60 €), de l’Ajuntament a través de la Fundació Turisme Palma 365.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email