Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort licita les obres de la nova seu del IMI

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge i Sostenibilitat, Neus Truyol, i el regidor d’Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García, durant la roda de premsa.

Palma, 12 de setembre de 2019.-  La regidora de Model de Ciutat, Habitatge i Sostenibilitat, Neus Truyol, i el regidor d’Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García, han anunciat avui la sortida de la licitació de l’adequació i condicionament del local municipal per a ubicar les oficines de l’IMI i la construcció d’una nova façana al local contigu al de les oficines.

Les noves oficines, situades la Parc dels Ceibos, ocuparan un espai d’uns 1.500 metres quadrats i donaran cabuda en el centenar de treballadors actuals de l’IMI, a més de la vintena de treballadors externs. També s’ha previst l’apertura d’una cafeteria que tendrà na superfície d’uns 400 metres quadrats.

Truyol ha explicat que “aquesta actuació forma part del projecte de reconversió de la Façana Marítima com un espai econòmic i d’innovació de la ciutat” i ha afegit que “recuperam un espai en desús per apostar per la innovació”

Truyol: “Recuperam un espai en desús per apostar per la innovació”

Per la seva banda García ha destacat que “el trasllat suposa una aposta clara per un nou model productiu on es potenciïn realment la innovació i les noves tecnologies dotant-les de la infraestructura necessària per afrontar els pròxims reptes del IMI”. El regidor d’Economia, Hisenda i Innovació ha explicat que entre els reptes futurs ha destacat consolidar la xarxa Smart Wifi, la xarxa wifi turística pública gratis més gran d’Europa, desenvolupar un portal Open Data i desenvolupar una APP Mòbil on pes puguin trobar tots els serveis de l’Ajuntament que acutalment s’ofereixen a diferents aplicacions.

Imatge de l’interior de la nova seu de l’IMI

Aquestes noves oficines permetran unificar els diferentes departaments de l’IMI com el catastre, cartografia o informàtica el que suposarà un servei molt més accessible i obert per a la ciutadania. A més s’estalviarà en lloguer de locals externs a l’Ajuntament i serà un edifici més eficient energèticament.

La licitació està penjada a la pàgina web de l’Ajuntament de Palma, al Perfil del Contractant, i les empreses interessades poden presentar ofertes fins dia 23 de setembre a les 14 hores.

Imatge de la nova cafeteria.

El pressupost inicial de la licitació és de 971.277,54 euros i es finançaran amb fons de capitalitat. Les obres tenen previstes un termini de 6 mesos d’execució des de la signatura del contracte amb l’empresa adjudicatària, per tant al llarg del 2020 es realitzarà el trasllat a les noves dependències.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email