Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Daniel Puig repetirà com a director artístic de la Cavalcada dels Reis Mags de Palma

Imatge de la cavalcada de Reis de l’any 2018

Palma, 16 de setembre de 2019- L’empresa Experipity SL amb Daniel Puig Toledo com a director artístic i Antoni Xavier Munar pels aspectes tècnics ha estat la proposta guanyadora del concurs per triar la direcció artística de la Cavalcada dels Reis Mags de Palma per al 2020 que es convocà el passat mes de juny per un import màxim de 16.940 euros (iva inclòs), la mateixa quantia que el 2018. Aquest procediment administratiu va sortir a concurs l’any passat després de la mort del que havia estat el director artístic de la Cavalcada des de l’any 2009, Toni Socies. La desfilada de 2020 serà la segona de la qual Puig es fa càrrec com a director artístic després que la seva proposta ja resultàs escollida l’any passat.

La cavalcada de 2020 continuarà amb la temàtica “les flors i les plantes” establerta als plecs pels anys 2018, 2019 i 2020. Per a l’edició d’enguany es proposa una reestructuració de les flors i els fruits per a dedicar-la a les quatre estacions. El plec de preinscripcions tècniques per a la contractació preveu la reutilització del 80 per cent dels elements presents a la cavalcada de 2019. La direcció artística es farà càrrec del disseny del 20 per cent restant d’elements nous (enguany es crearan tres noves carrosses i el vestuari de les tres noves comparses)

El grup Trui serà l’encarregat, un any més, de produir la cavalcada, d’acord amb el vigent contracte de servei de producció artística, tècnica, de gestió i participació per als anys 2018, 2019 i 2020.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email