Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’obre el termini per presentar ofertes per a la contractació artística de la Revetla de Sant Sebastià 2020

Palma, 16 de setembre de 2019- La Regidoria de Participació Ciutadana i Govern Interior ha publicat avui els plecs de condicions administratives i tècniques per presentar-se al concurs públic per a la contractació artística de la Revetla de Sant Sebastià 2020.

L’objectiu és la contractació de les actuacions musicals que formaran part de la programació de la Revetla a les set places de ciutat,. de la seva sonorització i la il·luminació, dels serveis complementaris i de la inserció de mesures inclusives de tipus social, a set places de la ciutat

El plec inclou 7 lots amb un import màxim de licitació és de 242.000 euros.

El Servei d’Assessorament musical oferirà –com ja va fer l’any passat- una reunió informativa per tal de resoldre dubtes i explicar els tràmits a seguir. Des de l’àrea de Participació Ciutadana conviden a totes les empreses i artistes interessats a participar-ne, a què hi vagin divendres 20 de setembre a les 18.30 h al centre Flassaders. Tot plegat amb l’objectiu d’incrementar la concurrència de propostes per tal de sumar noves aportacions al cartell de la Revetla.

Per a més informació:

https://participacio.palma.cat/portal/PALMA/participacio/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/0_128363_1.pdf

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email