Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

EMAYA ha donat 200 peces de roba de feina a diversos municipis de Nicaragua

Palma, 18 de setembre de 2019.- EMAYA ha donat unes 200 peces de roba de feina a les Alcaldies de Telpaneca, Totogalpa, Las Sabanas i Ciudad Antigua, de Nicaragua.

Concretament la donació consisteix en 42 camisetes de màniga curta, 99 calçons d’estiu i 57 camisetes de màniga llarga.  Es tracta de roba en estoc, nova, retirada pel canvi de disseny i materials dels uniformes del personal d’EMAYA. Està destinada a ser utilitzat per part de treballadors dels serveis públics d’aquestes poblacions nicaragüenques.

L’aportació s’ha canalitzat a traves del Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat que ha fet arribar aquest roba a Nicaragua a principis d’aquest mes de setembre, aprofitant altres enviaments d’ajuda.

Durant 2018 EMAYA ja va aportar en diverses ocasions roba de feina a altres països, que es va enviar també a través del Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat, a Tendo, Burkina Faso i a diverses comunitats rurals de Pocona, a Bolívia.

Així mateix, el passat mes d’abril, EMAYA va donar 2.000 peces de roba de feina al vaixell Aita Mari, de l’ONG Salavamento Marítimo Humanitario, que va fer escala a Palma i posteriorment salpà rumb a Lesbos per dur ajuda als campaments de refugiats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email