Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Accessible i urbanisme participatiu surten al carrer amb motiu del Park(ing)day

Palma, 20 de setembre.- Diferents entitats i organismes municipals s’han sumat avui al Park(ing) Day. Així, durnat tot el matí l’Oficina Palma Accessible de l’Àrea d’Infraestructures i Accessibilitat ha participat a aquesta acció amb una instal·lació a la plaça Navegació que tenia per objectiu reivindicar la importància de les places reservades per a l’estacionament de persones amb mobilitat reduïda.

L’acció ha consistit a ocupar dues places de pàrquing de zona blava amb diferents elements usats per persones amb mobilitat reduïda, com ara les cadires de rodes o els caminadors. Aquests materials estaven acompanyats de frases típiques que solen dir les persones que deixen el seu vehicle sense concessió de targeta blava a estacionaments reservats per a aquests. ‘Només és un moment’, ‘Torno de seguida’, ‘Total mai hi ha ningú’ o ‘Sí, ara ho trec’, són alguns dels exemples.

Aquesta iniciativa s’ha duit a terme per sensibilitzar la ciutadania de la importància de respectar les places PMR ha estat ben acollida per la majoria de conductors i vianants.

Urbanisme participatiu a Districte Nord

Per altre banda, el carrer Cotlliure s’ha omplit d’estudiants amb una acció organitzada per Districte Nord que ha tingut per objectiu dissenyar la ciutat a traves de processos participatius. Aquesta jornada s’ha organitzat amb la col·laboració de les regidories de Model de Ciutat, Cultura i Benestar Social i Educació.

Durant el matí, al voltant de 350 alumnes dels centres CEIP Felip Bauçà, CEIP Pràctiques, CEIP Miquel Costa i Llobera, IES Madina Mayurqa i IES Josep Maria Llompart participaran en l’activitat organitzada per Arc Peace, El Rollo de Palma. L’activitat consisteix en involucrar als alumnes en el disseny de la continuació de l’eix cívic de Blanquerna. Aquesta iniciativa es realitza per tal de construir l’espai públic per al gaudi de tothom, i especialment dels infants com a Ciutat Amiga de la Infància.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email