Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma tornarà a tenir el seu festival de jazz 29 anys després

Palma, 23 de setembre de 2019.- La regidoria de Cultura i Benestar Social, obri la convocatòria per a la recuperació del Festival Jazz Palma, que es celebrarà del 17 al 23 de febrer. La primera edició d’aquest festival va ser l’any 1981 i la darrera a l’any 1991.

Les bases de la convocatòria es podran consultar a la web www.palmacultura.cat a partir del dimecres 25 de setembre i els terminis per a la presentació de propostes i documentació serà del dia 25 de setembre al 23 d’octubre.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que “voliem recuperar el Festival Jazz Palma per tal de continuar en la millora de la programació cultural de la nostra ciutat, que aquesta sigui de qualitat i que arribi a tota la ciutat, barris vulnerables i centres educatius inclosos”.

La convocatòria del festival consta de tres línies. La primera va destinada a concerts i altres activitats relacionades amb el jazz, aquesta línia va dirigida a grups, entitats i promotors culturals. 

La segona línia de la convocatòria anirà enfocada a propostes educatives relacionades amb el món del jazz. Des de la regidoria un dels objectius principals és fer arribar la cultura a les escoles, per tant aquesta línia va en aquest sentit.

Finalment, la tercera línia, és una crida a sales o espais privats que vulguin acollir activitats o concerts de jazz. El sentit d’aquesta línia és que des de la regidoria es vol aconseguir un festival on s’hi impliqui tota la ciutat i els principals agents que ja treballen la divulgació del jazz al llarg de l’any. De fet, des de la regidoria ja es manté contacte amb aquestes sales que programen jazz durant tot l’any per tal d’incentivar-hi la seva participació. Les sales interessades hauran de tenir les corresponents llicències per a poder acollir les activitats i els concerts hauran de ser gratuïts.

Noguera ha explicat que “volem que sigui un festival de tota la ciutat, on tothom es senti partícep superant la idea de festival propi de l’Ajuntament”.

Per tant, per una banda hi haurà la programació de concerts a partir de les propostes rebudes a la primera línia, i aquests concerts es programaran als Teatres o a altres espais públics, i per altra banda hi haurà els concerts proposats per la resta de sales de la ciutat.

Recuperant aquest festival, des de la regidoria es continua treballant per assolir els objectius principals establerts: la millora de la oferta cultural de la ciutat i garantir la seva qualitat. A més es tendran en compte els barris vulnerables i els centres educatius amb diverses activitats del festival

En acabar el termini de la convocatòria es crearà una comissió de valoració de les propostes i el resultat es comunicarà als participants.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email