Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Aina Bauzà assumirà la direcció general d’Arts Visuals després de guanyar el concurs convocat per la regidoria de Cultura

La nova directora general d’Arts Visuals i directora del Casal Solleric, Aina Bauzà, acompanyada del regidor de Benestar Social i Cultura, Antoni Noguera.

Palma, 24 de setembre de 2019.-  El jurat del concurs ha informat a la regidoria de Cultura que el guanyadora del concurs convocat per a la direcció general d’Arts Visuals ha estat Aina Bauzà Medrano. Bauzà, serà nomenada demà mateix en Junta de Govern.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera ha manifestat que “vull agrair la tasca del jurat per la seva transparència, professionalitat, rigorositat al llarg de tot el procés de selecció ”, i ha afegit que “ha estat un procés impecable, en menys de 100 dies gestió tenim una nova direcció general d’Arts Visuals escollida per a través d’un concurs amb un jurat independent”.

Aina Bauzà, és llicenciada en Història de l’Art, ha estat Cap d’Àrea d’Educació i Acció Cultural d’Es Baluard, coordinadora didàctica de la Fundació Pilar i Joan Miró i ha comissariat diverses exposicions

El 28 de juny, el tinent de batle de Cultura i Benestar va signar la convocatòria del concurs, on els candidats van poder presentar la seva candidatura fins al dia 2 d’agost. Des d’aquest moment els membres del jurat han valorat les 11 candidatures presentades fins a designar-ne la guanyadora.

Els candidats han hagut de presentar una proposta de línies de programació pel Casal Solleric i el CAC Palma que es concreti en un exemple de programació anual incidint en el vessant socioeducatiu i la transversalitat.

El jurat del concurs ha estat format per:

– la Sra. Tina Codina, vocal del Consell Municipal de la Cultura

– la Sra. Pilar Rubí, vocal del Consell Municipal de la Cultura

– Laura Marte de l’AAVIB, membre del Consell Municipal de la Cultura.

– Miquel Martorell, membre del Consell Municipal de la Cultura i del Consell Social de la Ciutat.

– Rafel Umbert, tècnic de  gestió cultural del Casal Solleric, amb veu i sense vot

Com a secretari el cap del Departament de Cultura.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email