Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament convoca un càsting per escollir als Reis i patges de la cavalcada

Palma, 1 d’octubre de 2019- L’ajuntament de Palma -a través de l’àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior- ha convocat un càsting per destriar les persones que interpretaran els papers de Reis, Patges i Patgesses a la Cavalcada dels Reis Mags, que se celebrarà el pròxim diumenge 5 de gener de 2020 a ciutat.

La interpretació d’aquest paper és de caràcter voluntari. Es requereix il·lusió per a fer-ho i disponibilitat per poder assistir a les proves de vestuari, maquillatge i perruqueria corresponents, així com els assajos que es puguin convocar. L’objectiu del consistori és engrescar a la ciutadania a formar part d’aquest esdeveniment i que els intèrprets ho facin amb implicació i entusiasme.

Els aspirants hauran de reunir unes característiques físiques per poder escenificar aquests personatges, per tal que es conservi la seva essència. Per al paper dels Reis es cerquen tres homes, amb aparença semblant a l’imaginari col·lectiu, alçària mínima d’1,75 m, majors de 45 anys (o que ho semblin), amb corpulència física i bon somriure. Es valorarà també tenir bona expressió corporal, bona dicció, modulació i pronunciació. En el cas del Rei Melcior haurà de tenir la pell blanca i els cabells preferiblement rossos o blancs. Sempre que sigui possible s’ha de deixar la barba pròpia amb temps perquè sigui mitjanament llarga. Pel que fa al Rei Gaspar ha de tenir la pell blanca i els cabells morenos o pèl-rojos; també amb barba pròpia i llarga. Mentre que el Rei Baltasar no ha de tenir barba i el color de pell ha de ser negre.

Els ajudants dels reis són 6 (un home i una dona que acompanyen a cadascun dels Reis). Han de tenir una alçària mínima d’1,65 m, una edat compresa entre els 18 i els 25 anys, complexió prima i bon somriure. Es valorarà una bona expressió corporal, bona dicció, així com modulació i pronunciació. En el cas dels homes la barba ha d’estar ben afaitada. Els dos patges del Rei Melcior han de ser de pell blanca i preferiblement rossos, els del Rei Gaspar de pell blanca també i preferiblement morenos o pèl-rojos i els del Rei Baltasar de pell negra.

Patges i Reis hauran d’estar disponibles el 5 de gener de 14 a 22:30 h per cobrir el trajecte d’arribada al Moll Vell, desfilar a la Cavalcada pels carrers de ciutat, aturar al Casal Solleric, saludar des de la balconada, i, finalment, rebre als infants amb discapacitats (un cop finalitzada la desfilada) i llegir els missatges per als menuts.

En el cas dels patges, a banda del dia de la cavalcada també hauran de participar el divendres dia 3 de gener de 9 a 14 h a la desfilada que es fa des del Casal Solleric fins a la plaça de Cort, on es llegeixen els missatges Reials i es fa la recollida de cartes dels infants.

Els interessats en participar en aquest procés de selecció s’han de dirigir el pròxim dimecres 16 d’octubre a les 18:30 h a l’Espai Isabel Rosselló i Girart (a l’edifici de damunt del Mercat del Camp Redó , 3r pis). Alhora hauran de confirmar la seva assistència al correu electrònic participacióciutadana@palma.es. En qualsevol cas les audicions es faran per estricte ordre d’arribada.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email