Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obert el termini per presentar obres per al concurs de cartells de les festes de Sant Sebastià 2020

Palma, 2 d’octubre de 2019 – L’Ajuntament de Palma a través de l’àrea de Participació Ciutadana ha convocat el concurs per escollir el millor cartell publicitari de les festes de Sant Sebastià 2020. Amb l’objectiu de potenciar la creació artística i la participació ciutadana, el consistori cerca una imatge que doni difusió a les festes.

Pot participar qualsevol persona major d’edat, grup, escola o entitat sense ànim de lucre presentant un màxim de dos cartells. Les obres hauran de ser originals i inèdites; també hauran de disposar de tots els permisos, en cas de fer servir imatges de persones, béns o logotips. La tècnica és lliure encara que s’haurà d’adaptar als mitjans d’impressió. Per tant, no s’admetran tintes metal·litzades ni fluorescents; tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. Les obres s’han de presentar sense signar i impreses en format DIN A3 vertical. Hi ha de figurar el text “Sant Sebastià 2020” amb distribució lliure. L’Ajuntament podrà fer les modificacions que consideri oportunes damunt del cartell guanyador, ja que disposarà de tots els drets de reproducció i difusió, d’acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual.

Les obres participants es poden presentar de dilluns a divendres de 9: 00 a 14.00 h a Participació Ciutadana, plaça de Santa Eulàlia, 9 quart pis fins al dilluns 11 de novembre. (Dins el mateix termini també es poden enviar per correus)

El jurat encarregat de decidir el cartell guanyador serà designat pel Batle de Palma o la persona que designi i estarà compost per un mínim de quatre membres. L’elecció de l’obra guanyadora es farà per consens i es tindran en compte aquelles obres que ofereixin millor qualitat artística, originalitat i promoció de les festes de Sant Sebastià. El concurs pot ser declarat desert. Les obres que no compleixin els requisits de les bases quedaran fora del concurs.

El guanyador s’endurà un premi de 800 euros (dels quals s’haurà de retenir el 19% d’IRPF, de tal manera que el líquid restant serà de 648 euros).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email