Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Teatre de Barra arriba a la seva XVa Edició

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, l’organitzador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, la gerent de Médicos del Mundo, Belén Matesanz i el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras.

Palma, 8 d’octubre de 2019.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, l’organitzador del Teatre de Barra, Javier Matesanz i la gerent de Médicos del Mundo, Belén Matesanz, han presentat avui la XVa Edició del Teatre de Barra. El tema d’aquesta XVà edición és “Veïns”.

Aquesta edición es durà a terme cada dijous a partir del 10 d’octubre i fins el 14 de novembre a 5 bars de la barriada del carrer Blanquerna. Aquesta edició, per tant s’amplia un dijous més de l’habitual en edicions anteriors. Els horaris de les funcions seran a les 20, 20.35, 21.10 i 21.45 hores.

Pel que fa a la gran final del Teatre de Barra d’enguany es durà a terme el 16 de novembre al Teatre Municipal Mar i Terra a les 20 hores.

Noguera ha explicat que “el Teatre de Barra s’està convertint en una fita imprescindible de la ciutat, consolidada i esperada”. “Quan les institucions estaven el crisi i retallaven pressuposts de cultura, artistes, promotors, directors, varen cercar nous espais i el Teatre de Barra surt d’aquí” també ha explicat que el Teatre de Barra ha sabut dur les arts escèniques a la quotidanitat d’un bar amb aquest format ha apropat aquesta disciplina a nous públics”

Per la seva banda, l’organitzador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, ha explicat que “El teatre de barra connecta l’oci, la cultura i la societat amb temes d’actualitat” ha afegit que “parlar dels veïns és parlar de qualsevol cosa, ja que es traslladen els problemas de tota una societat”.

La venda d’entrades es durà a terme a la llibreria Drac Màgic en el seu horari comercial, a l’Arribar (Ausiàs March, 27) de dimecres a diumenge de 10.30 a 14.30 hores i de dimarts a dissabte de 18 a 24 h. També el dia de les funciones a les a partir de les 19 hores a l’Arribar. Les entrades tenen un preu de 3,5€.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email