Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS – ESTIMAM PALMA es reuneix amb entitats de la ciutat per explicar els acords de govern i les seves línies verdes

Reunió de MÉS-ESTIMAM PALMA amb entitats i col·lectius de la ciutat, a pati de Can Alcover.

Palma, 8 d’octubre de 2019.- MÉS – ESTIMAM PALMA s’ha reunit aquest dimarts al pati de Can Alcover amb entitats i col·lectius de la ciutat per explicar els acords de govern a l’Ajuntament de Palma, les línies verdes i les prioritats de les àrees de govern de la formació ecosobiraista.

El dirigent ecosobiranista i actual tinent de batle de Cultura i Benestar Social ha explicat que MÉS-ESTIMAM PALMA ha volgut “compartir amb les entitats de la ciutat els acords de govern i les línies verdes”. En aquest sentit, la limitació del preu del lloguer i l’accés a un habitatge digne o fixar un sostre turístic als creuers a partir d’un acord entre el govern, l’Ajuntament i l’Autoritat Portuària, es trobarien entre les prioritats dels ecosobiranistes.

Així mateix, la regulació del lloguer turístic en unifamiliars entre mitgeres a barriades com Son Espanyolet o El Molinar, la construcció d’un transport públic d’alta capacitat o l’aposta per la “Palma Verda” també són una de les línies verdes de MÉS-Estimam Palma.

Pel que fa a les prioritats de l’àrea de Benestar Social i Cultura, la formació ha explicat que, entre elles, hi ha l’establiment d’un servei d’atenció social de 24 h, el desmantellament del poblat de Son Banya, l’ampliació de la xarxa de serveis socials bàsics o la millora de l’oferta cultural i la seva diversificació territorial o l’aposta per l’Antiga Presó.

A l’àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, les prioritats, entre d’altres, són l’actuació sobre els preus dels lloguers, la redacció d’un nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) amb l’objectiu d’assolir “una ciutat més justa, sostenible i innovadora”, l’execució del nou eix cívic de Nuredduna o la redacció de plans d’usos per a restringir el lloguer turístic en unifamiliars entre mitgeres dels nuclis tradicionals.

Finalment, pel que fa a l’àrea d’Educació i Política Lingüística, les prioritats són l’ampliació de les places públiques 0-3, el projectes “Escoles Obertes”, la retirada de la simbologia franquista o la potenciació de la transversalitat de les polítiques de normalització lingüística.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email