Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma Educa 2019-2020 oferirà 285 activitats

El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell, el director general d’Educació, Jaume Ribas, Jorge Argüello, d’Amics de sa Galera, i Amalia Losada de Limud Mallorca.

Palma, 8 d’octubre de 2019.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell, el director general d’Educació, Jaume Ribas, Jorge Argüello, d’Amics de sa Galera, Amalia Losada de Limud Mallorca han presentat les activitats didàctiques que desenvoluparà PalmaEduca durant el curs 2019-2020. S’oferiran al voltant de 285 activitats, de les quals 234 aniran adreçades a l’alumnat de la ciutat i 51 a les Associacions de Mares i Pares i altres entitats de la ciutat que suposen un cost per a la Regidoria de 250.000 euros, sense comptar amb les activitats que realitzen directament per les altres regidories.

Pel que fa el programa PalmaEduca 2018-2019 cal destacar que se n’han beneficiat més de 132.000 alumnes i s‘han dut a terme més de 3.400 sessions. Les activitats més demandades aquest curs passat han estat Món Miró amb més de 5.000 alumnes el curs passat, les visites al Castell de Bellver amb més de 4.000 alumnes, les d’EMAYA amb més de 3.000 alumnes a cada una d’elles, i les visites a Cort i Es Baluard amb més de 2.500 alumnes.

Carrió ha explicat també que “El programa PalmaEduca ofereix als nostres infants una oferta educativa clau en el seu desenvolupament i els ofereix unes activitats educatives que no en podrien gaudir d’altra manera”.

Entre les novetats del curs per la Regidoria d’Educació hi ha les activitats que es realitzaran a Can Balaguer “Sa Galera. Més de 4.000 anys d’història” que s’oferirà fins el gener i “Visita Teatralitzada a Can Balaguer”. Les altres novetats seran les realitzades per Limud  Mallorca la ruta guiada “Jueus, conversos xuetes a través dels Calls de Palma” i “Coneixement i testimonis sobre el que va ser l’Holocaust”  i les activitats amb l’entitat APAEMA “Introdueix varietats locals al teu hort escolar. Taller de planter i sembra de llavors de les Illes Balears” i el “Tast de varietats locals. Taller de degustació de diferents fruits de varietats locals” per donar impuls a l’agricultura de producte local.

D’altra banda, com a novetat, la Regidoria d’Educació conjuntament amb la de Cultura han anunciat algunes de les novetats didàctiques per enguany i que pretenen anar ampliant en els propers anys:

  1. Mapa d’història de la Ciutat (que tots els centres de la Ciutat ja en disposen).
  2. Nova guia didàctica del Castell de Bellver de Pau Marimon.
  3. Palma i la novel·la negra (material didàctics) de Sebastià Bennàssar.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email