Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Educació i Política Lingüística col·laborarà en l’edició de les Obres Completes de F. de Borja Moll

Presentació dels nous volums de les Obres Completes del mossèn Antoni M. Alcover i Francesc de B. Moll.

Palma, 10 d’octubre de 2019.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, va assistir ahir a la presentació dels nous volums de les Obres Completes del mossèn Antoni M. Alcover i Francesc de B. Moll, que ha realitzat l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Institució Francesc de B. Moll a Barcelona i ha anunciat que l’Ajuntament de Palma es suma a col·laborar en l’edició de les obres de Moll.

Carrió ha explicat que “des de l’Ajuntament ens adherim a aquest projecte donant suport a la publicació de les Obres Completes dei Moll, essencial per l’estudi i la divulgació de la llengua catalana” el regidor ha afegit que “promovem la figura de Francesc de Borja Moll, fill il·lustre i com vam acordar al 2016 amb una declaració institucional al ple de l’Ajuntament de Palma”.

Avui, 10 d’octubre és dia de Francesc de Borja Moll, l’any 2016 l’Ajuntament de Palma va fer una declaració institucional promovent la seva figura, i aquesta col·laboració és una acció per promoure i seguir donant a conèixer una figura tan rellevant com la de Moll.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email