Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Mar i Terra acull l’estrena a Palma de Senyoreta Júlia

Palma, 15 d’octubre de 2019.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, i els membres del Somni Produccions, Joan Porcel, Agnès Llobet i Xavi Frau, han presentat avui el programa l’estrena a Palma de l’obra Senyoreta Júlia que es durà a terme al Teatre Municipal Mar i Terra.

Noguera ha explicat que “aquesta obra vol promoure el pensament crític, aquest és un dels objectius principals de la cultura”, i ha afegit que “Escena és un programa important per donar prestigi a les companyies de les illes”

Aquest espectacle, forma part del programa municipal Escena, per a la promoció i difusió de les produccions professionals locals i prestigiar-les. De setembre a febrer hi ha programats un total de 7 espectacles, aquest és el segon espectacle de l’edició. Al mateix temps, està obert el segon termini de presentació de candidatures per a Escena fins al 30 d’octubre.

Senyoreta Júlia és una adaptació d’un dels clàssics més representats d’August Strindberg. Una obra que parla de la culpa, de a derrota, de la diferència de classes, però també dels desitjos, del feminisme i de la lluita de gènere. Tot això és Senyoreta Júlia. Una contemporanització d’un text clàssic escrit fa més d’un segle i que encara conserva intacte el seu missatge de critica social i el retrat d’una societat sense cor on només sobreviu el més fort.

Senyoreta Júlia és el retrat de les conseqüències derivades de les herències dels segles passats i on els desitjos, el joc de poder i la diferència de classes provoquen uns conflictes que el temps no es capaç de curar.

El punt de partida de l’obra és la Nit de Sant Joan que provoca un conflicte social i de guerra de sexes fins a la tràgica catarsi del final.

Els espectacles seran el divendres 18 i dissabte 19 d’octubre a les 20h i el diumenge 20 d’octubre a les 19h al Teatre Municipal Mar i Terra. La venda d’entrades anticipada es pot realitzar a www.palmacultura.cat, de dimecres a divendres de 16.30 a 21.30 al Teatre Mar i Terra i una hora abans de començar la funció també a les taquilles del teatre municipal.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email