Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cultura i Benestar col•laborarà amb el Cirque du Soleil per fer arribar la cultura a les persones amb més dificultats socials

Palma, 21 d’octubre de 2019.- La regidoria de Cultura i Benestar de l’Ajuntament de Palma i el Cirque du Soleil han signat un han signat un acord de col·laboració per tal de fer arribar l’espectacle “Corteo” als col·lectius en risc de la ciutat.

El regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera ha explicat que “treballar per connectar la cultura amb el benestar i els col·lectius vulnerables és clau per fer una ciutat més justa”, Noguera ha afirmat que “la cultura és part imprescindible de la vida de les persones i tothom hi ha de tenir accés i poder-la viure”.

Des de l’Ajuntament, es posaran a disposició diferents mitjans de difusió de l’esdeveniment que es tenguin a l’abast, amb aquesta col·laboració per part de l’Ajuntament de Palma, es facilita i aconsgueix l’arribada del Circ du Soleil a Palma, per oferir un espectacle que durant el 2020 a l’Estat Espanyol, tan sols es podrà gaudir a Palma.

Cal recordar, que des de l’àrea ja es va dur a terme una col·laboració del mateix tarannà amb la companyia de teatre La Cubana i el seu espectacle “Adiós Arturo”, ja que gràcies a la col·laboració, un total de 440 persones vulnerables van gaudir d’un contacte directe amb la cultura i la companyia de teatre de la Cubana, a través de masterclass, visites i representacions.

L’espectacle tendrà lloc del 7 al 16 d’agost de 2020 al Velòdrom de les Illes Balears i la venta general d’entrades comença el divendres 25 d’octubre a les 10 hores.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email