Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell Municipal de la Cultura es reuneix per segona vegada en aquest mandat

Palma, 31 d’octubre de 2019.-  El Consell Municipal de la Cultura, reunit per segona vegada en aquest mandat ha aprovat la incorporació de dues noves entitats, l’Associació de Comissaris i Artistes de les Illes Balears (ACAIB) i l’Associació TAULA.

Durant el Consell Municipal de la Cultura, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social ha explicat les tasques realitzades per la regidoria durant el darrer trimestre i ha destacat que en menys de 100 dies i després d’un procés de selecció i concurs impecable hi ha una nova direcció general d’Arts Visuals.

Noguera ha explicat els principals eixos de treball de la Cultura: millorar la qualitat de l’oferta cultural de la ciutat i fer arribar la cultura a tots els barris i pobles de Palma i especialment als barris vulnerables ja que “la cultura és una eina de transformació social molt important”. També ha destacat les novetats, com la recuperació del Festival de Jazz o el concurs de Pop-Rock.

Per altra banda, el Consell Municipal de la Cultura ha creat la comissió de cultura popular i tradicional. Fins ara, la cultura popular estava integrada dins la comissió de biblioteques, literatura i cultura popular i d’aquesta manera es passa a donar un impuls i reconeixement a la cultura popular i tradicional.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email