Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La biblioteca de Es Molinar duplica usuaris i triplica activitats des del seu trasllat a La Petrolera

Palma, 7 de novembre de 2019.-   La biblioteca de Es Molinar, ha duplicat els seus usuaris triplicat el nombre d’activitats des del seu trasllat a l’edifici de La Petrolera. Des de que la biblioteca és a aquest nou emplaçament s’han fet 358 nous carnets de biblioteca, dels quals  219 són d’adults i 140 infantils.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera ha explicat que “la Xarxa Municipal de Biblioteques és un dels eixos públics vertebradors de la igualtat d’oportunitats i d’accés al coneixement”.

Antoni Noguera: “La Xarxa Municipal de Biblioteques és un dels eixos públics vertebradors de la igualtat d’oportunitats i d’accés al coneixement”

Enguany, s’ha inaugurat la primera biblioteca infantil de Palma, a Nou Llevant i s’ha consolidat el pla d’activitats infantil amb contacontes i activitats setmanals a la majoria de les biblioteques. Pel que fa a les activitats escolars, a través de Palma Educa s’ha augmentat a 100 sessions per al curs escolar 2019-2020 l’activitat “Una aventura a la biblioteca”.

El darrer any s’han duplicat el nombre de préstecs interbibliotecaris, passant de 673 a 1666, s’han incrementat 6000 usuaris i 800 de wifi a més de consolidar-se els clubs de lectura a 7 de les biblioteques municipals.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email