Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comença a la Policia Local el nou curs d’autoprotecció per a víctimes de violència de gènere

Palma, 18 de novembre de 2019.- Avui s’ha iniciat a Policia Local de Palma el curs d’autoprotecció per a víctimes de violència de gènere.

El curs, que es realitza cada sis mesos a les dependències de Sant Ferran, pretén potenciar l’autoestima de les alumnes, fent-les veure el seu potencial, així com ensenyant-les a defensar-se de possibles agressions..

La regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, acompanyada per la Major Cap de la Unitat de Policia Judicial i pels Comandaments de la Unitat de Protecció Familiar  ha saludat avui a les 12 participants de l’edició d’enguany, que comença avui i es realitza fins el proper dijous.

Adrover s’ha posat a la disposició de les participants i les ha recordat tot el ventall de possibilitats que l’Ajuntament ofereix a les dones que han patit aquest tipus de delicte.

La Major Antònia Barceló ha posat en valor “la gran tasca que fan el professionals de la Unitat de Protecció Familiar” i ha recordat que els curs d’autoprotecció forma part de la Carta de Compromisos de l’Ajuntament de Palma amb la ciutadania.

Aquests cursos han tingut una gran acceptació i s’han realitzat ja nombroses edicions per les quals han passat més de 200 alumnes.

Les dones que participen en els cursos hi accedeixen de diverses formes, ja que s’ofereixen tant a les ateses directament per la Policia Local, com les que han passat pel CNP o les que han accedit a qualsevol dels serveis de la Regidoria de Justícia Social,Feminisme i LGTBI.

El curs té un enfocament multidisciplinari que abasta tant temes de seguretat i mesures d’autoprotecció, com teràpies de dinàmica de grup i dóna unes primeres idees sobre els temes, intentant activar la curiositat de les alumnes perquè aprofundeixin en aquelles matèries que puguin considerar útils.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email