Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament i l’IMAS signen un conveni per destinar gairebé 4 milions als serveis socials comunitaris bàsics de Palma

Palma, 18 de novembre de 2019.- L’Ajuntament de Palma i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) han signat avui el conveni de finançament dels serveis socials comunitaris bàsics pel municipi de Palma. En concret l’IMAS destina 3.880.480€ per al finançament dels serveis socials comunitaris bàsics per a l’any 2019 de Cort.

La finalitat d’aquest finançament es mantenir i desenvolupar la xarxa de serveis socials comunitaris bàsics gestionada per l’ajuntament, i garantir un nivell mínim de prestacions homogènies a totes les persones dins del territori de l’illa, independentment  del municipi on visquin.

Les prestacions garantides són:

  • Servei d’informació, valoració, assessorament, intervenció i derivació.
  • Servei d’ajuda domicili (SAD social). 
  • Servei de teleassistència/telealarma.
  • Servei d’allotjament alternatiu.
  • Servei de mediació intercultural.
  • Domiciliació i empadronament.
  • Prestacions econòmiques per a la cobertura de les necessitats bàsiques previstes a l’article 22 de la Llei 4/2009, d’11 de juny, de serveis socials.

A més, el conveni també inclou el desenvolupament de programes o projectes d’atenció col·lectiva que cerquen influir en les dinàmiques socials d’un territori determinat per aprofitar-les, per facilitar la producció de canvis i potenciar-les. La tipologia d’aquests programes inclou les accions formatives i de sensibilització; les accions de suport a grups socials i col·lectius i les accions de suport a iniciatives veïnals i col·lectives d’un territori.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email