Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Teatre Mar i Terra acull el darrer muntatge de “Transbord” a Palma

Palma, 20 de novembre de 2019.- El Teatre municipal Mar i Terra acollirà del 22 al 24 de novembre l’espectacle d’èxit Transbord, a càrrec de malvasia Produccions i amb direcció de Miquel Gorriz, després del ‘sold out’ de la temporada passada al Teatre Principal. En el text, l’autor, el saliner Sebastià Portell, pretén reflexionar entorn al gènere sense essencialismes, apel·lant a la llibertat de l’individu i defugint d’estereotips. L’obra està protagonitzada per Marc Joy, en el paper del jove Pol, i per Assun Planas, en el paper de psiquiatra i altres papers secundaris.

L’obra transcorr en la consulta d’una metge psiquiatra, esdevenint l’escenari on es desenvoluparan una sèrie de records, afectes, pensaments, febleses i discriminacions patides pel jove protagonista. La llibertat de Pol es veurà confrontada amb la fermesa de la metgessa, com a representant de la institució. L’obra, molt celebrada per la crítica, fa una lectura intel•ligent de les tesis dels teòrics Paul Preciado i Michel Foucault.

El text es va llegir per primera vegada al Torneig de dramatúrgia, on va quedar finalista. El muntatge ha arribat diversos pobles de Mallorca, com a l’espai escènic de Campos, i també a Barcelona. Ha estat seleccionada, entre molts espectacles, per a representar-se al Teatre Akademia el maig del 2020, però aquesta serà la darrera vegada que es podrà veure el muntatge a Palma.

L’autor de Transbord, Sebastià Portell és escriptor i dramaturg nascut a Ses Salines. Graduat en publicitat i en filologia catalana, entre les seves principals obres destaquen les novel·les “El dia que va morir David Bowie i “Ariel i els cossos”. Com a antòleg cal destacar el seu recull de poesia “Els amors sense casa”, primera antologia LGTBIQ de la literatura catalana.

Els dies 22 i 23 de novembre les funcions es realitzaran a les 20 hores, i dia 24 a les 19 hores al Teatre municipal Mar i Terra. La venda d’entrades anticipada es pot realitzar a www.palmacultura.cat, de dimecres a divendres de 16.30 a 21.30 al Teatre Mar i Terra i una hora abans de començar la funció també a les guixetes del teatre municipal.

Per a contactar amb l’autor i protagonistes de l’obra:

Sebastià Portell: 619838653

Assun Planas: 616595465

Marc Joy: 680455920

El divendres 22 a les 16h, hi haurà assaig pels mitjans que estiguin interessats en agafar recursos (previ contacte amb protagonistes de l’obra).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email