Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort invertirà 750.000€ en ampliar l’arxiu d’Urbanisme

Palma, 26 de novembre de 2019.- La regidoria de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol ha explicat avui que la Junta de Govern de demà aprovarà el projecte tècnic de reforç del forjat de la planta -1 de l’edifici d’avingudes per convertir-lo en arxiu i custòdia d’expedients.

Truyol ha afirmat que “l’objectiu d’aquesta inversió és millorar l’eficiència de l’administració i oferir millor servei públic en la gestió d’expedients”.

Aquesta intervenció compta amb un pressupost de 750.000 euros provinents del romanent de 2018 i es divideix la intervenció en dues fases: obra de reforç i subministrament dels armaris compactes. L’actuació, donarà solució als expedients urbanístics en situació d’arxiu com a la previsió dels pendents de tramitació, així com la creació de futurs fins a la implementació definitiva de l’administració electrònica.

Actualment una part dels arxius es troben a Can Bordils: 150.966 expedients administratius en custòdia provinents de l’activitat administrativa de la gerència d’Urbanisme.

L’obra consisteix en la realització d’un reforç de l’estructura del forjat de sostre de planta -2 per reforçar l’estructura al trespol de la planta d’Arxiu. Valorat en 290.000 euros. El subministrament consisteix en la instal·lació dels contenidors compactus servirà per a optimitzar l’espai. Valorat en 460.000 euros.

Aquest projecte de l’arxiu suposarà obtenir una capacitat de 7.440 metres lineals d’arxiu. Actualment es tenen més de 4.000 metres lineals repartits entre diferents serveis i departaments, principalment obres, activitats i ITE.

D’altra banda la Gerència d’Urbanisme ha aprovat l’informe favorable del Departament d’obres per a la instal·lació de les pantalles acústiques de l’Estadi Balear.

Queda pendent resoldre l’expedient més gran de les obres que estan suspeses:

– Reforma interior de la grada oest

– Realització solera de formigó

– Excavacions en el perímetre del camp

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email