rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma celebrarà el dia internacional de les ciutats educadores

Palma, 28 de novembre de 2019.- L’Ajuntament de Palma celebrarà el Dia Internacional de les Ciutats Educadores amb un acte que es durà a terme a la plaça de Cort a les 11 del matí de dia 30 de novembre consistirà en l’actuació del cor del projecte de Sons de Barri i la lectura de la Declaració del Dia Internacional de les Ciutats Educadores 2019 per part del batle de Palma, José Hila, el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió i d’Elisenda Ramon, alumna de l’Escola Municipal de Música.

Sons de Barri és un projecte sociomusical que es duu a terme als centres educatius de la barriada de Son Gotleu des de l’any 2013. El seu objectiu és oferir igualtat d’oportunitats als infants i famílies més vulnerables utilitzant la música com a eix de cohesió social i de canvi.

Per altre part, l’Escola de Música Municipal suposa una oferta educativa ampla i molt variada per atendre les necessitats i interessos musicals de totes les edats i públic. La creativitat, la motivació, la música en grup, la felicitat de l’alumnat, el seu gaudi amb la interpretació pública, són els preceptes que mouen al centre a dur a terme totes les accions necessàries per assolir-ho.

El lema d’enguany de les ciutats educadores és “escoltar la ciutat per transformar-la”

Sons de Barri, amb 35 infants, interpretaran tres peces: Capitán, mi Capitán (Josu Elberdin), Mantusha lupamusha (Josu Elberdin) i  Bonse Aba (tradiconal de Zambia). Els alumnes de l’Escola Municipal de Música també interpretaran tres peces: Let her go (Passengers), When I was your man (Bruno Mars) i Junts sonam Millor (original de l’Escola de Música).

El Dia Internacional de les Ciutats Educadores, és un moviment internacional conformat per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) que es va fundar el 1994. Palma, juntament amb altres 493 ciutats de 36 països de tots els continents, forma part d’aquest moviment entre els objectius del qual hi ha la de reclamar la importància de l’educació a la ciutat, promoure els principis de la Carta de les Ciutats Educadores i impulsar l’aprofundiment del concepte de Ciutat Educadora.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email