Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort aprova la renovació dels equips de respiració autònoma i les comunicacions de bombers

Palma, 4 de desembre de 2019.- La Junta de Govern celebrada avui ha donat llum verda a 4 punts relacionats amb Seguretat Ciutadana, dos de Bombers i dos de Policia.

En primer lloc, s’ha aprovat el contracte de subministrament d’equips de respiració autònoma (ERAS), muntatge i formació inclosos, al servei de Bombers per un pressupost màxim de licitació de 597.338,28 € euros, amb partida de romanent de tresoreria de 2018. 

La Junta de Govern també ha aprovat a la integració de Palma dins la xarxa digital d’emergències del Govern de les Illes Balears (TETRAIB), amb la finalitat de coordinar tots els mitjans materials i humans necessaris per a la correcta actuació d’aquests tant en els serveis diaris com en els casos d’emergències.

Reparació de vehicles de Policia

La inversió aprovada avui també es destinarà a un nou contracte de manteniment i reparació de vehicles de Policia, per valor de 150.000 euros anuals.

Finalment, s’ha aprovat el subministrament de 2 escuts de protecció balística i 75 bastons de defensa extensibles a Policia en dos lots mitjançant procediment obert simplificat abreujat, per un pressupost màxim de licitació de 20.000 euros IVA inclòs.

2 milions d’inversió a bombers i policia

Fa 7 dies es varen aprovar els contractes de subministrament de 20 vehicles de patrulla, 15 bicicletes elèctriques i 50 armilles de protecció a la Policia Local, i, amb els acords de govern d’avui dimecres, es sumen aproximadament 2 milions d’inversió destinats a la millora del servei de bombers i policia. 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email