Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Casal de barri de Son Gotleu obre les portes

Imatge del Casal de barri de Son Gotleu

Palma, 4 de desembre de 2019- El Casal de barri de Son Gotleu torna a obrir les portes després d’un any en què l’equipament ha passat per una àmplia rehabilitació. Acollirà tot un programa d’activitats relacionades amb la creativitat, el benestar i la salut, i activitats familiars i educatives com a eixos d’actuació. Des de l’Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior es vol augmentar i completar l’oferta sociocultural del barri i crear un espai de participació per les veïnes i veïns.

El barri de Son Gotleu necessitava ampliar els espais de proximitat per a una construcció d’una societat sense desigualtats i cohesionada des de la diversitat. El Regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha explicat que volen reactivar aquest espai com un punt de trobada i proximitat de la barriada i que amb aquesta iniciativa esperen que un centenar de persones participin dels cinc tallers que s’ofereixen.

Un dels possibles obstacles per a l’accés a les esmentades activitats, en un barri amb alta concentració de pobresa i atur, és l’obligació d’abonament d’una quota d’inscripció, que pot limitar totalment la participació de les persones que més ho necessiten, incrementant l’exclusió.

Amb l’activació del nou servei es vol millorar l’accés als recursos i les prestacions dels casals de barri que tenen un impacte fort amb els processos d’inserció social i la convivència entre veïnes i veïns, així com el desenvolupament a nivell individual i comunitari. Aquesta experiència ha de convertir-se en una icona de fins on els Casals de barri poden arribar.

De les activitats oferides, es considera que les activitats de conversa (castellà o català) i nutrició s’orienten a població més vulnerable, pel que seria adient un descompte del 100% sobre el preu públic. És per l’abans esmentat que s’han aprovat els següents descomptes sobre els preus públics establerts:

  • Descompte del 100% sobre el preu públic per als tallers de conversa de castellà o català i de nutrició.

Descompte del 50% sobre el preu públic per als tallers de DIY, activitats en família (teatre familiar, zumba familiar….) i informàtica/internet. Les reduccions i bonificacions personals previstes a l’ordenança de preus públics seran d’aplicació sobre el preu públic que resulti de l’aplicació d’aquest descompte del 50%.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email