Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Avui dijous 5 de desembre, darrer dia per presentar candidatures a la Comissió Executiva de MÉS-EstimamPalma

Avui, dijous 5 de desembre acaba el termini per presentar candidatures a la Comissió Coordinadora de MÉS-Estimam Palma, que dirigirà el partit durant els propers dos anys. Els que encara no hagueu fet la passa hi sou a temps fins a les 23.59 h. La votació de les persones presentades es farà el dissabte 14 de desembre de les 10 a les 12.59 h al Casal de Barri des Jonquet (c. del Terrer, 10).

Podeu presentar les vostres candidatures d’equip o individuals:

– Candidatura d’equip: Estarà formada per un/a Coordinador/a, un/a Secretari/a d’Organització i un /a Secretari/a de Comunicació. Haurà de respectar la paritat de gènere (66.6%-33.3%) i tenir algun membre que no sigui càrrec institucional.

Els equips hauran d’enviar una foto de grup i una explicació conjunta, amb un màxim de 250 paraules, explicant les seves motivacions al correu electrònic palma@mespermallorca.cat.

– Candidatura individual: Les altres 5 persones integrants de la Coordinadora seran elegides de forma individual mitjançant sufragi secret en urna.

Totes les persones que desitgin participar com a candidates a títol hauran d’enviar una foto i un text de màxim 100 paraules explicant les seves motivacions al correu electrònic palma@mespermallorca.cat.

Aquí podeu veure el Reglament de Funcionament Intern de MÉS-Estimam Palma:

https://estimampalma.cat/wp-content/uploads/sites/5/2019/09/DOCUMENT_REGLAMENT_INTERN_SETEMBRE-2019.pdf

Calendari del procés d’elecció de la Comissió Coordinadora:

– Dijous 5 de desembre, 23.59h. > Darrer dia per presentar candidatures.

– Divendres 6 de desembre >> Publicació de tota la informació i enviament a la militància de tota la documentació. S’especificarà el lloc i hora de l’Assemblea Oberta, així com també els noms dels candidats, les seves fotografies i els text explicatius.

– Dissabte 14 de desembre, 10.00h. Casal de Barri des Jonquet (c. Terrer, 10). Assemblea Oberta >> Presentació de Candidatures i votació.


#EstimamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email