Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Miquel Àngel Contreras és el nou coordinador de MÉS-Estimam Palma

L’equip de la nova Coordinadora de MÉS-Estimam Palma, amb el nou coordinador, Miquel Àngel Contreras, al centre

Palma, 14 de desembre de 2019.- La coalició ecosobiranista ha celebrat aquest dissabte dematí al Casal de Barri del Jonquet de Palma una assemblea oberta per escollir els membres de la nova Comissió Coordinadora i el nou coordinador. Aquesta elecció i renovació es produeix després de l’aprovació, el mes de setembre, del Reglament intern que preveu la creació d’aquesta Coordinadora.

Més d’un centenar de persones han participat de la votació per triar la nova coordinadora de MÉS-Estimam Palma i el nou coordinador ha estat escollit amb el 97% de vots dels militants i simpatitzants per tal de complir amb l’objectiu de liderar la tasca del partit de forma paral·lela a la funció institucional que desenvolupen els regidors i regidores de la formació ecosobiranista.

L’assemblea de la coalició ecosobiranista proposa un projecte d’ús social per a les galeries de plaça Major i rebutja la construcció de més aparcament al centre

En aquest sentit, Contreras ha destacat que “la presència als barris, la col·laboració amb el teixit associatiu, fer créixer l’estima cap a la nostra ciutat i l’orgull del projecte polític són els reptes que ens hem marcat. I amb l’equip humà, plural i divers, que conforma la nova coordinadora estic convençut que ho aconseguirem”.

“Som l’esquerra municipalista, verda, valenta i honesta que des de les institucions i des dels carrers lluitam contra l’extrema dreta i a favor d’una ciutat justa, feminista i transformadora”. L’actual director general de Músiques i Arts Escèniques de l’Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras, assumeix la coordinació general, i ho fa amb el següent equip:

Joan Pau Jordà, secretaria d’Organització i Finances

Catalina Trobat, secretaria d’Acció Política i Comunicació

A més, han sortit escollides com a persones membres de la Coordinadora de la formació ecosobiranista:

Xisca Mir, Pilar Vico, Magdalena Obrador, Biel González, Jaume Ribas.

Miquel Àngel Contreras: “Palma no té un problema d’aparcaments, té un problema de cotxes

D’altra banda, l’assemblea també ha tractat un dels temes d’actualitat municipal, el del debat sobre el present i el futur de les galeries de la plaça Major,    que ha servit per posar en evidència la voluntat de la militància de treballar per una ciutat que planti cara a l’emergència climàtica. Per això, MÉS-Estimam Palma defensa un model de cohesió social i de mobilitat sostenible, que posi fre a l’ús del cotxe privat i aposti pel transport públic i la pacificació del trànsit.

Aquest model de mobilitat sostenible i cohesió social ha de fer possible obrir espais de convivència que obrin punts negres a noves oportunitats per l’economia social i verda. En aquest sentit, la militància de la formació ecosobiranista ha aprovat per unanimitat iniciar un procés participatiu que dugui a què les galeries esdevinguin un espai per a la ciutat, el teixit associatiu, l’economia circular i el petit comerç i de proximitat, que permeti reguanyar la ciutat i contribueixi a frenar el canvi climàtic.

Així mateix, la proposta de convertir les galeries en aparcaments no compta amb el suport de la militància de MÉS-Estimam Palma. “Palma no té un problemes d’aparcament, té un problema de cotxes”, ha assegurat el reelegit coordinador de MÉS-Estimam Palma. Per això, els ecosobiranistes proposen que dins el mandat ja iniciat, les places d’aparcament ja existents siguin totes per a residents.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email