Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Banda Municipal inicia una setmana de concerts socials

Palma, 16 de desembre de 2019.- El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras i el director de la Banda Municipal de Palma, Francisco Valero, han presentat avui la programació dels concerts socials que durà a terme aquest Nadal la Banda Municipal.

Aquesta nova iniciativa comenta avui i s’allargarà fins divendres, i l’objectiu és que la Banda Municipal arribi en èpoques nadalenques a diferents col·lectius vulnerables. Avui s’ha duit a terme el primer concert al Centre d’Educació Especial de Son Ferriol.

Contreras ha afirmat que “la cultura ha d’estar a l’abast de tothom i un generador d’igualtat d’oportunitats” el director general ha afegit que “amb aquesta iniciativa tant la Banda com la regidoria consoliden el seu compromís social amb la ciutat”.

A més del Centre d’educació especial de son Ferriol, la banda actuarà al centre d’educació per a persones adultes de Son Canals, a la Llar d’Ancians, a la Residència de “La Bonanova” i al Hall principal de l’Hospital Son Espases. Tots els concerts estaran dirigits per Francisco Valero, el director

Programa:

Dilluns 16/12 a les 12h – Centre d’educació especial de Son Ferriol.

– Dimarts 17/12 a les 17:30h – Centre d’educació per a persones adultes Son Canals.

– Dimecres 18/12 a les 11h – Residència de la 3a edat “Llar d’Ancians”.

– Dijous 19/12 a les 11h – Residència de la 3a edat “La Bonanova”

– Divendres 20/12 a les 11h – Hall principal. Hospital Son Espases

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email