Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cultura publica el catàleg “Vida i color. Palma i els anys vuitanta des de la mirada de Toni Socias”

Portada del catàleg “Vida i color. Palma i els anys vuitanta des de la mirada de Toni Socias”.

Palma, 17 de desembre de 2019.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i els autors Sofia Moisés, Tomeu Canyelles i Miguel Díaz han presentat el catàleg al Bar Flexas

El catàleg és el resultat del treball de recerca que Sofia Moisés, Tomeu Canyelles i Miguel Díaz han fet a l’arxiu personal de Toni Socias. Una vegada l’exposició tingué lloc al Casal Solleric entre els mesos de maig i agost de 2019, aquest llibre li donarà continuïtat i li farà perviure en el temps.

Noguera ha explicat que “en aquest catàleg recordarem la Palma més canalla i transgressora de Toni Socias”, i ha afegit “tal i com vaig dir a la inauguració de l’exposició “M’agradaria que Palma fos com en Toni Socias, imaginació, cultura i activisme”.

Amb l’exposició realitzada al Casal Solleric es va voler recordar la Palma de la dècada dels 80 que va viure un moment de ressorgiment cultural en l’àmbit de la música i les arts visuals.

Al catàleg s’hi trobaran tota una sèrie de fotografies, cartells, i textos que expliquen la obra de Toni Socias i l’exposició acollida pel Casal Solleric.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email