Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell d’Infància reactiva la campanya del dretfensor/a

Palma, 18 de desembre de 2019.- El batle de Palma, José Hila i el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera han presidit la V sessió del Consell d’Infància a la Sala de Plens de Cort.

Els infants del Consell, han presentat les seves preocupacions i propostes per millorar la Ciutat i han presentat propostes per donar visibilitat a sis dones:  Aina Moll, Alba Torrens, Ada Hegerberg, Katherine Switzer, Pilar Montaner i Alicia Sintes. Els consellers i conselleres proposen: posa el seu nom a un carreru, poliesportiu, camp de basquet o posar una placa en el seu honor; realitzar accions de difusió sobre elles, com per exemple editar un fulletó informatiu, publicar un llibre, fer una pel·lícula o un documental sobre les seves carreres; programar activitats o iniciatives conmemoratives, com pugui ser fer una cursa en honor a les dones. El batle de Palma ha afirmat que “farem feina en donar resposta a totes les preocupacions i propostes que ens mostren els infants al Consell”.

D’altra banda, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que es reactivarà la campanya del “dretfensor”, Noguera ha explicat que “aquesta campanya ajuda a donar a conèixer els drets dels infants i a que les persones adoptin el compromís de respectar-los”. Durant la V sessió, també s’ha informat als consellers sobre la cursa infantil dels Reis a Palma. I la regidoria de Mobilitat Sostenible ha fet un encàrrec al Consell i es pensar quines mesures podrien adoptar els centres escolars per incentivar el transport alternatiu al vehicle privat en el  viatge d’anada i tornada als seus centres i també es proposa al Consell que es facin propostes d’activitats per què les escoles puguin participar al Park(ing) Day.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email