ActualitatBarriabarriBenestar SocialDistrictesecologiaEstimam PalmaIgualtatJoventutLes nostres propostesLlenguaMedi AmbientMobilitatParticipacióSostenibleTransportUrbanisme

El Consell d’Infància reactiva la campanya del dretfensor/a

Palma, 18 de desembre de 2019.- El batle de Palma, José Hila i el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera han presidit la V sessió del Consell d’Infància a la Sala de Plens de Cort.

Els infants del Consell, han presentat les seves preocupacions i propostes per millorar la Ciutat i han presentat propostes per donar visibilitat a sis dones:  Aina Moll, Alba Torrens, Ada Hegerberg, Katherine Switzer, Pilar Montaner i Alicia Sintes. Els consellers i conselleres proposen: posa el seu nom a un carreru, poliesportiu, camp de basquet o posar una placa en el seu honor; realitzar accions de difusió sobre elles, com per exemple editar un fulletó informatiu, publicar un llibre, fer una pel·lícula o un documental sobre les seves carreres; programar activitats o iniciatives conmemoratives, com pugui ser fer una cursa en honor a les dones. El batle de Palma ha afirmat que “farem feina en donar resposta a totes les preocupacions i propostes que ens mostren els infants al Consell”.

D’altra banda, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que es reactivarà la campanya del “dretfensor”, Noguera ha explicat que “aquesta campanya ajuda a donar a conèixer els drets dels infants i a que les persones adoptin el compromís de respectar-los”. Durant la V sessió, també s’ha informat als consellers sobre la cursa infantil dels Reis a Palma. I la regidoria de Mobilitat Sostenible ha fet un encàrrec al Consell i es pensar quines mesures podrien adoptar els centres escolars per incentivar el transport alternatiu al vehicle privat en el  viatge d’anada i tornada als seus centres i també es proposa al Consell que es facin propostes d’activitats per què les escoles puguin participar al Park(ing) Day.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *