Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Set bandes actuaran a la trobada de bandes de Sant Sebastià 2020

Palma, 24 de gener de 2020.- La trobada de bandes de Sant Sebastià 2020 es durà a terme al Palau de Congressos el pròxim diumenge 26 a les 11 hores. A l’esdeveniment hi participaran les bandes de Son Rapinya (amb la col·laboració de la Banda de Música de Pollença), Son Ferriol, Almudaina i Camp Redó (amb la col·laboració de la Banda de Música de Santa Margalida) a més de la Banda Municipal de Música de Palma.

L’acte estarà presentat per la periodista Míriam García, i està previst que tengui una durada de 2 hores. Durant la trobada de bandes la Societat Musical Instructiva “Santa Cecília” de Son Rapinya interpretarà Parade of the Charioteers de Miklós Rózsa, i Pollentia: ciutat romana 123aC de Marrio Errea, que dirigirà l’actuació.

Per la seva part l’agrupació musical del Camp Redó, Unió musical “Nostra Terra” de Son Ferriol i la Banda de Música “s’Almudaina” amb la col·laboració de la Banda de Música de Santa Margalida interpretaran els Increïbles i Up, dirigida per Toni Aznar, Com enternar el teu drac i El príncep d’Egipte, dirigida per Pep Corbalán i Pocahontas, dirigida per Vicente Bono i Èxode, dirigida per Albert Sierra.

L’acte el clourà la Banda Municipal de Música de Palma, dirigida per Josep Joaquim Esteve Vaquer i el saxòfon solista Fran Català interpretant els temes Taxi Driver de Bernard Herrmann, i El primer gran assalt al tren (obertura), de Jerry Goldsmith

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email