Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comencen les obres per de millora dels carrers del barri de Camp Redó

Palma, 30 de gener de  2020.-Avui de matí han començat les tasques de demolició i excavació que formen part del projecte de reurbanització del barri de Camp Redó.

Aquesta intervenció que duu a terme l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat i que suposa una inversió d’uns 450.000 euros, consisteix en reurbanitzar els carrers Joan d’Àustria i  Alfons el Savi i amb un nou paviment, fanals i nou arbrat. Posteriorment,  el projecte contempla la conversió de l’esplanda del denominat Bloc VII  en un espai lliure i l’embelliment dels carrers Cotlliure i Felip II.

L’actuació que ha començat avui  reurbanitzarà un total de 2.200 metres quadrats de carrers, on res renovaran  18 fanals i la plantació de 13 arbres nous que es sumaran als 14 que ja es varen sembrar el passat mes de desembre, dotant aquest espai d’un total de 27 arbres nous. Els carrers Cotllliure i Felip II s’embelliran amb vorera tipus panot i la resta de carrers d’adequaran amb una plataforma única amb paviment asfàltic.

L’actuació que ha començat avui s’emmarca en el procés de millora d’aquest barri de Palma. Cal recordar que el passat mes de novembre l’àrea de Model de Ciutat va esbucar el denominat bloc VII. Ara,  l’Ajuntament continua invertint en millorar la barriada iniciant tot un seguit d’actuacions que embelliran tant l’espai lliure públic com els vials que el connecten amb la resta de la barriada.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email