Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La reforma de les Cases de Son Ametller surt a licitació per valor de 761.462,95 euros

Cases de Son Ametller, al barri d’El Vivero, Palma.

Palma, 31 de gener de 2020.- El projecte de Reforma de les Cases de Son Ametller surt a licitació amb un pressupost de 761.462,95€, i un termini previst d’execució d’obres de 10 mesos. Les empreses interessades en la realització de la reforma ja poden presentar les seves ofertes fins el 17 de febrer. Els plecs es poden trobar al Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Palma

Les Cases de Son Ametller és un projecte estratègic per al barri de Es Vivero, però també per al districte de Llevant i de la nostra ciutat, es contempla un equipament municipal de Casal de Barri amb un cabuda per a 230 persones.

L’edifici de les Cases de Son Ametller, són actualment propietat de l’Ajuntament de Palma i tenen una qualificació d’equipament sociocultural públic, a més formen part del catàleg d’edificis protegits.

El projecte preveu la rehabilitació de la planta baixa i els dos pisos superiors i recupera la configuració històrica dels jardins de la part posterior de l’edifici, incloent-hi la recuperació d’unes pèrgoles i la reproducció dels jardins antics.

La reforma preveu que es creïn espais diàfans i polivalents, i altres més definits com són despatxos, aules, cafeteria i banys. El total superfície construïda és de 1.585 m2.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email