Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

SimfoVents Palma: nou nom artístic de la Banda Municipal de Música de Palma

Logo de la nova denominació artística de la Banda Municipal de Música de Palma

Palma, 6 de febrer de 2020.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la coordinadora de Cultura, Francisca Niell i el director de la Banda Municipal de Música de Palma, Francisco Valero-Terribas, han presentat avui la nova denominació artística de la banda.

La denominació artística serà: SimfoVents Palma, i és una ampliació de la denominació de Banda Municipal de Música de Palma que continua essent el nom administratiu i institucional. El nou nom fa referència a una agrupació de vents que interpreta música simfònica. La nova imatge està inspirada a la planta i finestres gòtiques del Castell de Bellver.

Noguera ha afirmat que “donam un nou impuls a la Banda posant-la al nivell del valor artístic dels professionals que en formen part”, i afegeix que “SimfoVents Palma estarà plenament integrada en la programació cultural de l’Ajuntament, participaran al Jazz Palma, al Palma Primavera, al Cicle de Música Antiga de Palma i al Palma Dansa d’entre altres activitats”.

Simfovents, Banda Municipal de Música de Palma, amb el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i la coordinadora de l’àrea de Cultura, Francisca Niell.

El director de la Banda Municipal de Música de Palma, Valero-Terribas, ha afirmat que “volem projectar-nos com la nova joia de la cultura de la ciutat” i també a explicat que “volem ampliar el nostre públic, les espectatives artístiques amb la participació de grans directors i solistes d’àmbit internacional, captar l’atenció de premsa especialitzada i atreure noves possibilitats de col·laboració amb institucions culturals” i que “és un projecte pioner a l’Estat i posarà Palma al capdavant de la innovació en estructures musicals d’àmbit euroipeu”.

SimfoVents Palma, disposarà dels cicles fins ara habituals de la Banda Municipal de Música de Palma: Hivern, primavera, estiu i tardor. I hi sumam una programació renovada que inclou grans figures de la música com Jesús Reina (violí), Pascual Martínez (Clarinet de la New York Symphony), Gabor Tarkovic (trompeta solista de la Filarmònica de Berlín), Jacques Mauguer (trombó professional del Conservatori Superior de Música de París, Ramón Cardo (un dels jazzistes més prestigiosos de l’escena nacional) i grans directors convidats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email