Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament inverteix 1,2 milions d’euros en diferents actuacions al barri de de Camp Redó

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, acompanyada del batle de Palma, José Hila, la regidora d’Infraestructures, Angélica Pastor.

Palma, 10 de febrer de  2020.- La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, acompanyada del batle de Palma, José Hila, la regidora d’Infraestructures, Angélica Pastor i altres càrrecs municipals han visitat avui les obres de reurbanització que s’estan duent a terme a aquest barri de Palma.

Durant aquestes dues primeres setmanes, s’han anat executant les tasques de demolició i excavació i, properament, els carrers es dotaran de nou paviment, fanals i nou arbrat. Posteriorment,  el projecte contempla la conversió de l’esplanada del denominat Bloc VII  en un espai lliure i l’embelliment dels carrers Cotlliure i Felip II.

En concret, aquesta obra de millora suposa una inversió d’uns 450.000 euros, consisteix en reurbanitzar els carrers Joan d’Àustria i  Alfons el Savi i amb un nou paviment, fanals i nou arbrat. L’actuació completa permetrà reurbanitzar un total de 2.200 metres quadrats de carrers, renovar  18 fanals i plantar 13 arbres nous que es sumaran als 14 que es sembraren el passat mes de desembre, dotant aquest espai d’un total de 27 arbres nous. Els carrers Cotllliure i Felip II s’embelliran amb vorera tipus panot i la resta de carrers s’adequaran amb una plataforma única amb paviment asfàltic.

Aquesta actuació s’emmarca en el procés de millora d’aquest barri de Palma. Cal recordar que el passat mes de novembre l’àrea de Model de Ciutat va esbucar el denominat bloc VIII. Ara,  l’Ajuntament continua invertint en millorar la barriada iniciant tot un seguit d’actuacions que embelliran tant l’espai lliure públic com els vials que el connecten amb la resta de la barriada.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email