Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort millora el servei WIFI als edificis municipals i espais públics

Palma, 12 de febrer de 2020.- La Junta de Govern ha aprovat avui iniciar l’expedient per a la contractació per procediment obert del servei de Wifi de l’ajuntament de Palma per als edificis de titularitat municipal i espais públics.

D’acord amb els plecs de clàusules administratives i prescripcions tècniques el pressupost és de 30.153 euros anuals més el 21 per cent d’IVA (6.327€), per un termini de dos anys, més tres possibles pròrrogues d’un any cada una, amb data prevista de subministrament al març d’enguany.

Es tracta d’un servei essencial i bàsic de l’ajuntament que enguany s’incrementa i millora, donant resposta a la demanda creixent dels usuaris.

Entre les novetats destaca que el contracte amplia la cobertura a tots els casals de barri (32) i teatres municipals. Actualment inclou les 21 biblioteques municipals, el conservatori, els 6 casals de joves, les places del Rei Joan Carles I, Cort, del Tub i de Son Gotleu. També abasteix les platges de Cala Major i Ciutat Jardí, el Castell de Bellver i el Casal Solleric.

La xarxa d’edificis i places públiques és la més consolidada amb prop de 28.000 usuaris mensuals de mitjana, i amb 8 teras totals de dades transferides.

Pel que fa a la xarxa de biblioteques supera els 3.2 teras, una xifra molt semblant a la de la xarxa d’edificis i que té una mitjana de 5.600 usuaris cada mes.

Aquests plecs garanteixen la màxima seguretat dels usuaris.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email