Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma es reafirma en la seva aposta per la lluita contra l’extrema dreta, el treball veïnal i els reclams al Govern Central

Palma, 18 de febrer de 2020.- MÉS-Estimam Palma ha celebrat aquest dimarts al CEIP Aina Moll de Palma la primera assemblea oberta de l’any, on han ratificat l’aposta per la lluita contra l’extrema dreta, el treball veïnal i els reclams al Govern Central en matèria d’infraestructures, habitatge, drets animals i corregudes de bous, drets humans i memòria històrica. Durant l’assemblea, la coalició ecosobiranista ha reafirmat també el seu rebuig a l’ampliació de l’aeroport de Palma i a les cases d’apostes i jocs.

Miquel Àngel Contreras, coordinador de MÉS-Estimam Palma ha explicat que la lluita contra l’extrema dreta i la deriva autoritària de l’Estat serà un dels pilars centrals dels ecosobiranistes i que es concretarà en l’impuls d’espais de trobada i accions conjuntes amb l’esquerra transformadora.

En aquest sentit, la lluita veïnal serà també una de les apostes de la coalició ecosobiranista pel que s’apostarà pel contacte i les visites a les diferents associacions veïnals de la ciutat i per teixir xarxa amb els col·lectius i moviments socials de Palma.

D’altra banda, MÉS-Estimam Palma continuarà amb les reivindicacions al Govern Central en matèria d’habitatge, en especial pel que fa a Son Busquets i a la reforma de la LAU per a què els ajuntaments puguin disposar de les eines per limitar el preu dels lloguers i assegurar el dret a l’habitatge. Així com també en relació a les infraestructures clau de la ciutat, com el reclam de la depuradora que Palma necessita, la paralització del projecte d’ampliació de Son Sant Joan i el reclam de la cogestió en el Port i l’Aeroport de Palma.

Finalment, la coalició ecosobiranista continuarà amb el reclam en matèria de drets animals per tal d’eliminar les corregudes de bous i amb els relacionats amb els drets humans i la memòria històrica com, per exemple, el retorn de la casa d’Emili Darder.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email