Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les línies 25 i 35 de l’EMT que connecten el centre amb s’Arenal milloren les freqüències des d’aquesta setmana

Palma, 20 de febrer de 2020.- Des d’aquesta setmana i amb motiu de l’inici de la temporada turística i l’obertura de la planta hotelera de Platja de Palma, l’EMT ha millorat les freqüències  de les línies que connecten el centre  de la ciutat amb Platja de Palma.

A les aturades situades davant del Palma Aquàrium (Àrea d’Intercanvi Aquàrium) circulen 16 busos per hora en direcció Palma. Així, aquest punt, esdevé esdevé un lloc adhient per deixar el vehicle privat i agafar el transport públic,  que realitza el trajecte fins a Palma en aproximadament 15 minuts.

Amb l’objectiu de millorar la connexió entre s’Arenal i el centre de Palma i dotar també la flota de busos que cobreix aquest trajecte de més capacitat, des d’aquesta setmana la freqüència de pas de busos  de la línea 25 és de 10 minuts. Cal recordar que fins ara la freqüència d’aquesta línea, que el 2019 transportà un total de 2.512.863 passatgers,  era de 15 minuts.

Amb aquest mateix objectiu de millorar la connexió d’aquesta zona amb el centre des d’aquesta setmana la Línia 35 (es Portitxol-es Molinar-es Coll-Can Pastilla-Aquàrium)  ajusta les seves sortides per facilitar el transbord amb les linies 23 i 25 i oferir una alternativa més ràpida per arribar al centre de la ciutat.

Així, en aquesta zona de Palma també s’han reforçat les sortides de s’Arenal de la Línia 23 (s’Arenal-parc aquàtic-plaça d’Espanya) entre les 9.30 i les 11:00 hores. La línea 23, que té un caire més residencial, també tindrà busos de més capacitat. Aquesta línea, en concret, transportà l’any 2019 un passatge de  1.042.351.

Així mateix,  la Línia 32 manté la connexió directe cap a Sant Joan de Déu i el Coll d’en Rebassa, alhora que s’estableixen tres aturades consecutives a ses Fontanelles per facilitar la connexió entre línies.

Amb aquestes millores l’EMT adapta els recursos dedicats a aquesta zona de Palma per fer front a la demanda de cada època de l’any.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email