Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cultura i Benestar Social oferiran a través d’entitats socials accés gratuït a la programació cultural municipal

El director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, el tinent de batle Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ila directora general d’Infància, Comunitari i Projectes, Marga Gayà.

Palma, 21 de febrer de 2020- El tinent de batle Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, la directora general d’Infància, Comunitari i Projectes, Marga Gayà i el director general de Música i Arts Escèniques, han presentat avui el protocol entre àrees per tal de fomentar l’ús dels espais culturals per part de col·lectius vulnerables.

Els usuaris d’un total de 27 entitats socials així com dels Centres Municipals de Serveis Socials, podran accedir a la programació cultural municipal de forma gratuïta a través d’aquest protocol. L’àrea de Cultura posarà a l’abast de l’àrea de Benestar Social, 10 entrades per espectacle programat per part de l’Ajuntament als Teatres Municipals, i l’àrea de Benestar Social les posarà a disposició dels seus usuaris i dels de 27 entitats, arribant a un total de 15.000 usuaris.

Noguera ha afirmat que “feim de la cultura un dret universal garantint-ne l’accés a les persones més vulnerables”, el tinent de batle ha explicat que “entenem la Cultura com una de les eines d’inclusió social més potents, per això hem de fer accessible a les persones que tenen menys recursos la cultura”. Noguera ha recordat que el projecte de la Fàbrica de Can Ribes com a centre de creació, formació i recerca de les arts del circ, al barri de la Soledat i Nou Llevant també treballa en aquesta línia de fer de la Cultura una eina d’inclusió social als col·lectius més vulnerables.

Pel que fa a les entitats que podran tramitar entrades als espectacles culturals per als seus usuaris, 12 formen part del Consell Municipal de Serveis Socials i 15 són entitats amb les que la regidoria hi treballa de forma constant. Hi ha entitats com Creu Roja, Càritas, Projecte Home o Aldeas Infantiles, arribant a totes les edats d’usuaris i diferents necessitats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email