Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Educació farà arribar la guia didàctica Palma i la novel·la negra als centres de secundària de la ciutat

Exemplars de la Guia Didàctica Palma i la novel·la negra , editada per l’Ajuntament de Palma.

Palma, 21 de febrer de 2020.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió i l’escriptor Sebastià Bennàssar, han presentat la Guia Didàctica Palma i la novel·la negra, a la llibreria Quars en el marc del Febrer Negre.

Aquesta guia vol mostrar com la ciutat de Palma ha estat en les darreres quatre dècades, un escenari de primer ordre per a la novel·la negra. Pretén aprofitar les visions que ofereixen els escriptors sobre la ciutat i poder recórrer-la a través de la literatura. El lectors podran descobrir la riquesa de la literatura i d’autors que han conreat aqeust gènere en català i han ambientat la seva obra a la capital balear com són: Guillem Frontera, Llorenç Capellà, Maria Antònia Oliver, Josep Maria Palau i Camps, Jaume Fuster i Sebastià Bennàssar entre d’altres.

A més, al final inclou un apartat amb propostes didàctiques ja que una part de l’edició, serà destinada als centres de secundària i batxillerat de Palma, també a les biblioteques municipals i els casals de joves. La resta d’edició es posarà a la venda. En les properes setmanes, la regidoria d’Educació i Política Lingüística, farà arribar als departaments de Llengua i Literatura dels centres de Secundària i Batxillerat de Palma cinc guies com a material didàctic per a ús amb l’alumnat i la possibilitat de fer recorreguts per Palma resseguint els escenaris inclosos dins les novel·les.  

Presentació de la Guia Didàctica Palma i la novel·la negra, amb el regidor d’Eduació, Llorenç Carrió, i l’autor, Sebastià Bennàssar, a la llibreria Quars en el marc delFebrer Negre.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email