Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma ret homenatge a Darder amb la instal·lació d’un bust a la plaça de la Porta del Camp

Bust del Batle Darder, d’Eduard Servera.

Palma, 24 de febrer de 2020.- El regidor d’Educació, Política Lingüística i Memòria Històrica, Llorenç Carrió, acompanyat del batle de Palma i membres de la corporació, representants de l’Associació Amics i Amigues de Son Sardina i Sa Garriga i de representants cde la comissió 24 de Febrer, han retut homenatge al batle Darder amb la inauguració del bust dedicat al Emili Darder, obra de l’artista Eduard Servera, situat a la plaça de la Porta del Camp.

El bust ha estat donat a la ciutat per l’Associació Amics i Amigues de Son Sardina i Sa Garriga, i durant l’acte s’ha comptat amb l’actuació de la Banda Municipal de Música de Palma.

El regidor de Memòria Històrica ha explicat que “recuperar i dignificar la memòria històrica, així com reivindicar les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme és una passa imprescindible per a qualsevol democràcia”. En aquest sentit, Carrió ha recordat que “avui, que fa 83 anys que els feixistes assassinaren el batle Darder, feim una passa més reivindicant la seva memòria amb la col·locació del bust a prop d’on havia estat casa seva i que encara no ha estat retornada per l’Estat a la ciutat”.

Acte institucional de col·locació del bust del Batle Darder.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email