Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prop de sis mil persones han assistit a les activitats del Jazz Palma Festival

Palma, 25 de febrer de 2020- El tinent de batle i regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha fet avui balanç de les diferents activitats organitzades amb motiu del Jazz Palma Festival que s’ha celebrat a ciutat del 13 al 23 de febrer. Un total de 5.820 persones han gaudit del centenar de propostes d’aquest festival, de les quals una vintena eren activitats escolars que han arribat a 200 alumnes de diferents centres educatius de Palma.

Per al tinent de batle de Cultura i Benestar Social, “el festival de Jazz ha estat un èxit per diferents motius: per la qualitat musical, l’assistència als concerts però especialment per la bona acollida de les activitats als barris i als centres educatius.”

Pel que fa a les activitats complementàries, com són les activitats infantils a les barriades, vermut jazz, els quatre concerts paral·lels celebrats a l’Hotel Saratoga, les dues projeccions o el concert comentat a la Biblioteca de Sant Jordi, es calcula que han tingut un públic de més de 2.000 persones. En aquest punt cal destacar la gran afluència de públic que han tingut els concerts gratuïts celebrats a quatre barriades de ciutat (plaça París, plaça del Vapor, plaça de Pere Garau i el Born del Molinar).

Un total de 3.600 persones assistiren als 22 concerts de cartell en què actuaren 90 artistes. Dotze d’ells tingueren el seu aforament ple i, d’aquests, quatre exhauriren les seves entrades amb antelació. Destaca el concert inaugural d’Avishai Cohen i l’Orquestra Simfònica que va arreplegar 900 persones. La resta d’actuacions ompliren més d’una seixanta per cent de la seva capacitat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email