Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

SimfoVents Palma presenta el seu I Cicle de Música de Cambra

Simfovents Palma amb el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i la directora general de Cultura, Francisca Niell.

Palma, 26 de febrer de 2020.-  El pròxim 27 de febrer començarà el I Cicle de Música de Cambra de Simfovents Palma. El dicle es desenvoluparà al Teatre Municipal Mar i Terra els dies 27 de febrer, 12 de març i 26 de març a les 19.30h.

El primer dels concerts, el dijous 27 estarà liderat pel Cor de Clarinets, qui interpretarà un programa variat en el q s’inclouran peces originals per a formacions de clarinets i altres adaptacions

Per la seva banda, el segon concert, el dijous 12 de març, estarà protagonitzat per Saxofonia, que ens presentaran una àmplia visió del repertori cambrístic per al saxofon.

I per cloure aquest I Cicle de Música de Cambra de Simfovents Palma, el 26 de març es comptarà amb la presència de PercuBrass, una formació àmplia constituïda per les seccions de metall i percussió que interpretaran repertori original per a aquesta formació de compositors com Copland, Dukas o Reed sota la batuta del director artístic de SimfoVents, francisco Valero-Terribas.

El cicle pretén consolidar diversos objectius com són: dotar d’una major varietat en l’oferta cultural dels Teatres Municipals, promocionar la música clàssica entre els seus continguts, mostrar la diversitat i heterogeneïtat del repertori cambrístic, exhibir la gran qualitat artística i professional dels professors de SimfoVents Palma i apropar a nous públics tant l’oferta cultural com musical de la ciutat.

Els concerts compten amb una gran varietat i un repertori d’aproximadament una hora on s’inclouen repertoris que combinen música de totes les èpoques mostrant un ampli espectre en el desenvolupament de l’escriptura per a instruments de vent.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email