Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comença el Pla de Neteja de Torrents amb la retirada de residus al torrent de na Bàrbara

Neteja del Torrent de na Bàrbara, Palma.

Palma, 5 de març de 2020.- L’Ajuntament de Palma ha iniciat les tasques de neteja de torrents als trams urbans del terme municipal. En total la corporació municipal té previst destinar a aquestes tasques uns 170.000 euros.

El terme municipal de Palma compta actualment amb 10 torrents que sumen uns 26.000 metres lineals. Des de fa unes setmanes s’està actuant al tram del torrent de na Bàrbara al seu pas pel polígon de Son Rossinyol. L’actuació que s’està executant ara comprèn la neteja d’uns 2.600 metres i atén una reivindicació dels empresaris d’aquesta zona.

Així, el Pla de Neteja dels trams urbans dels Torrents de Palma s’inicia amb la recollida de tots els residus sòlids urbans per després dur-ho al punt verd, en cas de que siguin electrodomèstics, o bé a Mac insular, en cas de ser residus i després i en una propera fase, s’instal·laran tanques allà on es detecti que la ciutadania disposita més residus per evitar conductes incíviques.

El pla de neteja de torrents continuarà en una segona fase amb les tasques de desbrossat i retirada de materials a totes aquelles zones on sigui necessari.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email