Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma es reuneix amb la directora insular d’Igualtat per impulsar polítiques transversals de gènere conjuntes

Palma, 05 de març de 2020.- El coordinador de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras, la secretària d’acció política i coordinadora de l’àrea de Benestar de l’Ajuntament de Palma, Catalina Trobat, el secretari d’organització, Joan Pau Jordà, i Xisca Mir, membre de la coordinadora; s’han reunit aquest dijous amb la directora insular d’Igualtat, Rosa Cursach (MÉS per Mallorca), per tal d’explorar vies de col·laboració i nous eixos de treball en l’impuls de polítiques transversals de gènere entre el Consell de Mallorca i les àrees gestionades pels ecosobiranistes al consistori palmesà.

“L’impuls de polítiques feministes i la incorporació de la perspectiva transversal de gènere a les polítiques públiques municipals a la nostra ciutat són una de les nostres prioritats i quelcom imprescindible”, ha explicat Contreras.

Així, els ecosobiranistes aposten per visibilitzar i fomentar la presència de dones a les programacions culturals municipals, així com visibilitzar i recuperar la memòria històrica de les dones.

A més, MÉS-Estimam Palma incorporarà la perspectiva transversal de gènere en el nou Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), que en aquests moments s’està impulsant des de l’àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat.

Finalment, la formació ecosobiranista treballarà també per visibilitzar i explorar la realitat de les cures – i la seva feminització – i les dones cuidadores amb l’impuls d’unes jornades intermunicipals.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email