Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera sobre Sa Feixina: “Els monuments feixistes no tenen cabuda a la ciutat”

El coordinador general de MÉS i regidor de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, i la consellera de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Bel Busquets .

Palma, 10 de març de 2020.- MÉS per Mallorca ha volgut fer pública avui la seva postura a favor de la decisió del Consell de Mallorca, que recorrerà la sentència del Jutjat Contenciós-Administratiu número 3 de Palma que impugna la resolució del Ple del Consell segons la qual Sa Feixina no hauria de ser un Bé Catalogat.

El coordinador general de MÉS i regidor de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, s’ha manifestat a favor de recórrer la sentència ja que “els monuments feixistes no tenen cabuda a la ciutat de Palma”. Noguera ha assegurat que la decisió “no s’entén des d’un punt de vista de la memòria democràtica”.

La consellera de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Bel Busquets, ha valorat que “la sentència va en contra d’una decisió presa democràticament dins el Consell i que està avalada per una sèrie d’informes de la casa i de l’Ajuntament de Palma que asseguren que la Feixina no té un valor com per ser un Bé Catalogat”. La dirigent ecosobiranista també ha lamentat que “la sentència entri en valoracions ideològiques” sobre el creuer Baleares al qual el monolit ret homenatge.

La decisió de recórrer la sentència, ha explicat Busquets, es fa en coherència amb la decisió de no catalogar Sa Feixina, presa d’acord amb els informes tècnics del cos de funcionaris de Patrimoni del Consell, formulats des del rigor i el coneixement tècnic, històric i arquitectònic de la matèria que és de la seva competència

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email