Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El projecte de les Torres del Temple estarà enllestit en 3 mesos

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol.

Palma, 10 de març de 2020.- La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha explicat que aquest dimecres s’aprovarà a Junta de Govern l’adjudicació a la redacció del projecte executiu al despatx d’arquitectes Martínez Lapeña-Torres per un import de 69.426€. Truyol ha destacat que “donam una passa més i confiam que les Torres seran una realitat el 2021″

L’objecte de la contractació és adaptar el projecte bàsic redactat el 2011 per la societat Martínez Lapeña-Torres SLP el 2011 als usos definitius que tindrà el recinte, que és el d’acollir el Museu d’Història de la Ciutat.

Les Torres del Temple són un immoble municipal que fou la porta interior de l’antiga Almudaina de Gumara/castell del Temple. Fou declarat Bé d’Interès Cultural amb la categoria de Monument el 2005.

Torres del Temple, Palma.

El 2007 va passar a ser propietat municipal. Les actuacions que es preveu dur a terme són de dos tipus: obres de rehabilitació i el projecte de museïtzació. Aquestes actuacions sufragades pel Govern a través de l’aportació de 2,1 milions d’euros provinents de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email