Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern ha adjudicat la reforma del centre municipal de serveis socials Mestral ubicat a Son Xigala

Centre municipal de Serveis Socials Mestral

Palma, 18 de març de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació de les obres del centre municipal de Serveis Socials Mestral, ubicat al carrer Sebel·lí, 23 de Son Xigala per un import de 596.714 euros IVA inclòs.

Aquestes obres es podran iniciar una vegada s’hagi aixecat el Reial Decret 463/2020 de 14 de març que declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Aquest projecte, que disposa de finançament de Llei de Capitalitat, permetrà atendre una població de 68.000 persones de les barriades de Son Cotoner, Camp d’en Serralta, El Fortí, Son Dameto, Son Serra-La Vileta, Son Ximelis, Son Roca, Son Rapinya, Son Peretó, Los Almendros i Son Anglada.

La primera planta tindrà 424 metres quadrats i es dividirà en dues meitats, una on es disposen les dependències dels treballadors socials, direcció i sala de reunions i un altre per atenció al públic i despatxos. A més inclourà aula multiusos per activitats. A la planta baixa el Govern hi construirà un centre de dia per a persones majors.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email