Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Llum verda a la contractació d’obres de demolició d’edificacions al poblat de Son Banya

Palma, 18 de març de 2020- La Junta de Govern ha aprovat avui els plecs de clàusules administratives i els de prescripcions tècniques per a la contractació d’obres de demolició d’edificacions en el poblat de Son Banya.

Aquestes obres es podran iniciar una vegada s’hagi aixecat el Reial Decret 463/2020 de 14 de març que declara l’estat d’alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Els plecs tenen un valor de 917.575,45 euros (IVA inclòs) distribuïts en diferents exercicis pressupostaris, ja que les obres s’han d’ajustar als procediments de desallotjament i reallotjament a nous habitatges.

Donant compliment a l’objectiu de Cort d’erradicació definitiva del poblat,  es durà a terme la demolició –amb totes les garanties legals- de les 95 construccions que resten per enderrocar, a les quals el dia d’avui hi viuen 85 famílies.

L’objectiu de l’equip de govern és continuar amb el projecte per erradicar el poblat xabolista i acabar amb aquest nucli de pobresa. Al passat mes de febrer ja es varen contractar els serveis de juristes i procuradors per tal de dur a terme la defensa tècnica i s’ha adjudicat la realització del cens.

Els regidors que formen part de la Junta de Govern s’han reunit aquest matí al Saló de plens de l’Ajuntament, seguint les recomanacions sanitàries per prevenir el contagi del COVID-19.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email